38985.jpg

No niin... pitkästä aikaa täällä! Nyt on alkanut kauan odotettu olympialaiset. Itse olen seurannut kaikki mahdolliset lajit tv:stä. Oli kyseessä jääkiekko, curling, hiihto tai ohjaus kelkkailu niin kaikki on katsottu. Nykyään on niin paljon urheilu kanavia, että monen lajin seuraaminen onnistuu yhdellä kerralla.

Itse olen seurannut kisoja sillein, että olen laittanut 3 telkkaria vierekkäin. yhdestä katsotaan tv 1 tai 2, toisessa yle24 ja kolmannessa urheilukanavaa. Ei siinä oikeastaan pysty keskittymään kunnolla yhteen lajiin, mutta ei se haittaa kunhan tulee paljon urheilua!!!!

Omat urheilut "ulko" urheilut on jäänyt taka-alalle, koska on ollut niin kovat pakkaset. Punttisalilla on tullut käytyä. Onhan näillä kisoillakin ollut merkitksensä, milloin voi mennä itse liikkumaan. No TÄNÄÄN pitäisi lähteä ulkoilee. Naiset voitti sprintti hiihdossa pronssia niin täytyy itsekkin lähteä kuvittelemaam, että olisi olympilaisissa........ ;-)

Tähän mennessä Suomi on saanut 3 mitalia 1 hopean ja 2 pronssia. Tovotaan, että Suomi saa lisää mitaleja ja niitä kirkkaimpia!

 

TSEMPPIÄ SUOMI